dilluns, 13 de juny del 2016

dissabte, 11.06.16 - English test and shopping

Molt bon dia!!!

El dia d'avui ens ha llevat a totes ben engrescades: neguitoses per l'examen d'anglès i per què ens sembla impossible que sigui el darrer dissabte que ens trobem totes a Rosemont: la propera vegada serem a l'aeroport!!!

Mirem enrere i ens sembla impossible que el temps hagi passat tant de pressa: tot segons els pla establert: quinze dies sense respirar... i la resta respirant a les nostres amples i participant en les activitats com una més a la família i a l'escola.

Naturalment, aquesta darrera setmana les escoles han aprofitat per fer les darreres sortides culturals: St Mary's in Sandyford de 5è van anar al Tayto Park, i Guardian Angels van fer el dia esportiu: la Maria va fer medalla d'or! També finalment han acabat i penjat alguns treballs a Holy Rosary: a veure si descobriu la Limbània amb el seu globus! i podreu veure el castell de l' Andrea Ll. finalment acabat:


d'altra banda dissabte vam arribar amb els nostres projectes acabats i amb el llibre que hem llegit: el material que ens cal per fer l'examen. Els examinadors han estat mooolt amables, així que els neguits se'ns han fos ben aviat durant l'examen oral; al fer l'examen escrit "hem reconegut coses que hem anat afegint al nostre anglès durant la nostra estada aquí", diu l'Ainhoa. Hem estat ben concentrades per fer-ho el millor possible:




Ara estem a l'espera dels nostres resultats dins el marc comú europeu.


I un cop hem dinat... Els vostres regals! Com ja havíem fet la nostra llista des del dia que vam anar al City Centre i teníem cadascuna el nostre "budget" ben clar ha estat ben senzill l'estona de compres a Grafton Street i encara ens ha sobrat temps per passejar-nos pel Stephen's Green Shopping Centre:




Aquí ens teniu amb totes les bosses!!! Hem pensat en cadascú a l'hora de comprar cada regal, així que desitgen que us agradin!



Però abans d'acomiadar-nos, no volem deixar d'agrair-vos el vostre suport durant aquests dies... ens ha donat molta tranquil·litat la confiança que heu dipositat en tot l'equip del Programa Irlanda. 



Dilluns vinent -quan ens tocaria la propera entrada- ja serem a casa... així que no us caldrà buscar a la web les nostres històries... les tindreu en directe!! Gràcies de nou per la vostra companyia al llarg d'aquestes nou setmanes i esperem que aquest "foradet" al dia a dia de les nenes us hagi servit una mica per tenir-nos ben a prop.

Moltes gràcies,
Irish team






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.