dilluns, 6 de juny del 2016

dissabte, 4 de juny - Phoenix park

Molt bon dia! 

Durant la setmana hem tingut força esdeveniments: la Blanca va anar amb la seva classe a Causey Farm, i la Sílvia va participar en la semifinal de Camogei del St Olaf's a Bushy Park... han estat a punt de plantar-se a la final del Croke Park Stadium! 

Naturalment, dijous també vam fer un plan especial per la celebració de l'aniversari de l'Ainhoa i la Blanca Ll. Les vam "segrestar" de l'escola i vam anar a Powerscourt a fer una xocolata i una cookie...




També hem tingut altres peripècies mèdiques: cada any ens toca alguna visita a l'hospital i la darrera li ha tocat a la Blanca Y. que s'ha fet una petita fractura a un dit de la mà dreta jugant a un torneig de GAA; sort que és esquerrana!

Ahir divendres algunes ja van començar el cap de setmana llarg marxant amb les seves famílies: la Blanca i l'Andrea A tornen al lloc habitual de les vacances familars: Killarney i Donegal; aquesta vegada s'hi ha afegit l'Ainhoa que ens ha marxat a Cork de cap de setmana...

Així doncs avui tenim el grup un pèl disminuït, som dotze: però es nota molt!!!

El nostre objectiu d'avui és el Phoenix Park. Un dels més grossos d'Europa -d'11 km de perímetre-: hi inclou la casa del president d'Irlanda, l'ambaixada dels EUA, el zoo, una de les reserves de "deer"... 



Al llarg de la setmana hem anat fent ambient de prendre pastanagues i pomes per acostar-nos als cérvols... així que veurem què aconseguim!

D'entrada, en arribar, la nostra feina ha estat equipar-nos per a la conducció:



Un cop hem estat a punt ens hem endinsat al park: realment és enoooorme!!! La Guille ens ha conduït per entre els camps i dreceres... directament cap als cérvols. Acostar-nos-hi silenciosament ha estat un repte:



           




Quan hem estat a prop... havíem de convèncer els "deer" que les nostres eren les millors pastanagues... Les primeres a aconseguir-ho han estat l'Andrea Ll i la Miriam! Ara bé, la bossa de la Carla plena de "goodies" els ha encisat ben aviat:


  




Fer-se un selfie amb els cérvols ha estat un bon desafiament, i més d'una ho ha aconseguit. Però no creieu que tots són "Bamby"; tenir-los a prop també impressiona força.. 

 


A més, veieu com ho controlen tot? També estaven prou pendents de la càmera:


L'altre grup estava a punt de desistir, quan finalment han aconseguit que els fessin cas:




I això ha estat només l'inici de la sortida: un cop hem estat a les nostres amples amb els cérvols, hem tornat a prendre les bicis i hem seguit rodant pels camins, fins que hem arribat a la Creu commemorativa de la trobada de Sant Joan Pau II a Dublín.


Però primer hem fet parada i fonda al carretó dels gelats:



I un cop descansades i de refresc, hem descobert una de les atraccions de la "hill": s'ha estrenat la Guille, però aviat hem baixat totes rodolant:






El cert és que ha estat un dia rodó!!! Encara hem tingut una estona després de tornar les bicicletes per passejar, però hem arribat ben puntuals a Rosemont: aquesta setmana ens han vingut a recollir cadascuna a punt per barbacoes... festes... i qui sap quins altres plans.

Fins dissabte vinent, que serà el nostre darrer aquí a Dublín! 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.