diumenge, 29 de maig del 2016

dissabte, 28.04.15 - visit to Our Lady and Ashford

Molt bon dia!!

El cert és que aquesta setmana ha estat ben moguda!
Dimecres vam tenir les competicions a Santry, on van participar l'Andrea Ll i la Cristina, i el mateix dia la Magalí va anar d'excursió amb l'escola. Dijous va ser el torn de l'Ainhoa de fer una sortida cultural seguint els passos del centenari que se celebra enguany de l'alçament irlandès el 1916. El mateix dijous l'Andrea i l'Ariadna van tenir festa per què les alumnes de 6è celebraven la seva confirmació....

Esperem que el comitè de fotos ens faci arribar les fotografies de les sortides culturals... però el que ja sí que podem compartir amb vosaltres són les fotos del campionat d'atletisme interescolar a Santry:



                                
L'Andrea i la Cristina van representar a St. Mary's Sandyford:


                 

Naturalment, abans cal preparació...


i estona d'espera abans de la cursa...


a punt de sortida....

I tot i que podrien haver guanyat aquestes medalles... aquestes les va guanyar la Blanca... la Sílvia?, en més competicions!!!


Dissabte vam fer altra celebració... vam avançar l'aniversari de les nostres dues "bessones": l'Ainhoa i l'Andrea són del dia 2 de juny, així quan ens tornem a trobar ja seran tan grans com la resta!!!




Aquest dissabte ens hem volgut afegir als infinits d'Avemaries que pugen al cel cada mes de Maig des de La Vall en tots els romiatges. El nostre però... en anglès!!! 


D'altra banda avui era el darrer dia de fer una sortida de caràcter més cultural... I com que ja hem vist un castell del segle XI, el centre de Dublín... avui hem visitat una mansió d'estil més britànic, com d'Emma de la Jane Austen: sobretot hem pogut fer recorregut per tots els jardins -1,30 h de recorregut oficial!- i ens hem parat a fer (i fer-nos!) moltíssimes fotografies. Les més agosarades sí que han descobert la casa, però encara tenen el secret guardat per a elles, així que haurem d'esperar a què ens passin les fotos... De moment, les teniu "in fraganti" durant el seu recorregut:












A vegades algunes han posat per a  la càmera oficial



però les selfies també han estat presents



I no ens podia faltar la foto d'equip!


La setmana vinent torna a ser cap de setmana llarg: dilluns és bank holiday, però després només les d'Attracta's afegeixen dos dies de vacances.... De tota manera, encara falta: aquesta setmana ens estrenem amb la semifinal de camogei (GAA) de la Sílvia a Bushy Park i després: qualsevol cosa s'hi pot afegir: també tenim sortides de fi de curs en perspectiva: la Blanca a Causey Farm.

Ja veieu que qualsevol activitat aquí és molt benvinguda: Us les explicarem la setmana vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.